IZDELAVA VZORCEV

Na podlagi našega znanja vodi kratka pot od ideje do izdelka ki je v obliki osnutka risbe. Dolžina poti od vzorca do risbe prototipa je odvisna od zahteve stranke – strankam smo vedno na voljo s predlogi za spremembo in optimizacijo. Ta razvoj je mogoč le, če skupaj s strankami sodelujemo kot dobro usklajena ekipa. Praviloma prvi prototip izdelamo čim hitreje saj je to najpomembnejša podlaga za serijsko proizvodnjo.

Zavedamo se, da lahko nadaljnje korake in serijsko proizvodnjo začnemo šele po montaži in pregledu kupca tega prvega končnega okvirja. Naši konstrukterji so vedno odprti za nadaljnjo optimizacijo in spremembe ter podpirajo kupce na poti do uresničitve njihovih idej.

Vemo, da v tej fazi ne smemo izgubljati časa, zato so naši odzivni časi izredno kratki. Druga prednost pri tem je dejstvo, da v lastni orodjarni gradimo svoje naprave in orodja za proizvodnjo vzorcev.

SERIJSKA PROIZVODNJA

Veliko smo vložili v tehnologijo (krivljenje, postopke varjenja, brusilne linije itd.), Okvirji pa so izdelani na posebej razvitih strojih in robotih. Na ta način se je podjetje še bolj uveljavilo v najkakovostnejšem segmentu, saj pravimo: “Za nas je prvi okvir enak stotemu, ne glede na dan zaposlenega”.

GALVANIZACIJA/POVRŠINA

Zagotavljamo visoko in dosledno kakovost ter poskrbimo za vsako željo kupca. Površinske prevleke so delno “zunanje” in izvedene po najnovejših standardih z najsodobnejšo opremo in okolju prijazne.

Najpogostejše površinske obdelave, ki jih uporabljamo, so:

  • Nikljanje: brušen nikelj (= videz iz nerjavečega jekla), mat nikelj
  • Kromiranje: mat krom, sijajni krom, črni krom
  • Praškast premaz v skladu z zahtevami stranke po RAL barvni lestvici
  • Lakiranje