Poli metal je proizvodno podjetje, specializirano za kovinske jeklene okvirje in sestavne dele za pohištveno industrijo, s poudarkom na kovinskih okvirjih za stole in mize. Najpogosteje proizveden izdelek v naši proizvodnji je okvir za kuhinjski stol. Naši zaposleni imajo 20 let izkušenj, procese smo optimizirali tako, da veliko faz izvajajo samo robotsko podprti stroji, v katere nenehno vlagamo.

Po želji kupca predelujemo naslednje surovine: pravokoten profil cevi, okrogla in ovalna cev, ploščati material itd. Izdelke proizvajamo v najrazličnejših površinskih obdelavah, kot je brušen nikelj (= “videz iz nerjavečega jekla”) , mat nikelj, mat krom, poliran krom, črni krom, prašno lakiran, pobarvan.

Naše prednosti so kratki odzivni časi glede ponudbe, konstrukcije in izdelave vzorcev. Nove modele dobesedno naredimo čez noč, saj imamo odličen lasten oddelek za oblikovanje in razvoj. Smo izjemno zanesljiv partner v serijski proizvodnji, kar lahko potrdijo tudi naše stranke. Naše prioritete so datum dostave, kakovost in cena.

Katalog - PDF
DEUTSCH ENGLISH